Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona 063/240-438


Adresa

Posetite nas:

Ugrinovačka 194
11080 Zemun
Srbija

Pošaljite nam sva vaša pitanja mejlom: office@bytelite.net


  Naši zadovoljni klijenti

   

  Ukoliko tragate za pravim timom koji će odgovoriti na sve izazove i vaše zahteve brzo, precizno, temeljno i tačno onda je Bytelite pravi izbor za vas i vaše poslovne izazove sa kojima se svakodnevno susrećete. Od srca sve preporuke! Samo napred Bytelite team!

  Paul Tincidunt
   

  Prijateljica mi je preporučila Bytelite kad sam joj se požalila da ne mogu pronaći i sklopiti profesionalni programerski tim za potrebe izrade mog B2B i B2C web prodajnog mesta. Nakon samo jednog sastanka shvatila sam da na jednom mestu mogu dobiti profesionalni tim koji će odgovoriti na sve moje poslovne zahteve. Od izrade B2B-a i B2C-a i njihovog povezivanja sa mojim CRM sistemom u sedištu kompanije (live updating-a svih podataka i lagera) preko gotovih dizajnerskih rešenja koja su mi ponudili i implementirali pa sve do implementacije e-commercea, Copywritinga, punjenja i održavanja Backenda, SEO optimizovanja, vođenja kampanja preko društvenih mreža i mog YouTube kanala. Momci, smo vam mogu reći da ste originalni i JEDINSTVENI u Srbiji!

  Jessica Litora
   

  Ukoliko danas u Srbiji dođete na ideju da u srcu Beograda napravite "pametnu kuću" - kuću iz snova nailazite na veliki problem. Trenutno ovaj biznis segment nije profesionalno pokriven i pun je nedostataka. Suočavate sa ne stručnim kadrom kao i mnogobrojnim tehničkim problemima...od kojih vas samo zaboli glava, troškovi vam rastu i probijaju planirani budžet a vi iz dana u dan želite da odustanete od željenog projekta. Bytelite je uspeo da mi ispuni snove! Sada mogu pomoću samo jedne mobilne aplikacije kontrolisati sve u mojoj "modernoj" kući i oko nje - grejanje/hlađenje, temperaturu u prostorijama, rasvetu, roletne, vreme ukljućenja i isključenja bele tehnike (bojlera, mašine za veš/sudove...), kontrola ulaza bez ključa, konekciju sa interfonom, video nadzor, senzore pokreta, sigurnosni sistem, sistem za zalivanje okućnice... Bytelite je ispunio sva moja očekivanja, zahteve i želje i razrešio sve kako moje tako i probleme svih nas koji živimo u današnjem brzom a modernom društvu! Hvala vam što postojite! Sve preoruke! Bravo!

  Michael Torquent